David Jansson inför Bollnäs hemma

Hammarbys främste poänggörare den här säsongen (32 mål och 6 assist på 26 omgångar) säger så här inför kvällens måstematch mot Bollnäs:

Det ska bli kul, jag är riktigt peppad, vi har mött Bollnäs några gånger under tidigare under försäsongen och bara för någon vecka sedan när vi mötte dom på Sävstaås och spelade 3-3, så det känns som att vi har bra koll på dem. Självklart vill jag fortsätta göra viktiga mål för laget nu när vi spelar så pass viktiga matcher, så jag hoppas att jag kan fortsätta bidra med det ikväll.

Vi kommer behöva mycket energi och vara väldigt noggranna, jag hoppas att vi kan ha den energin som vi ofta har hemma på Zinken. Publikens stöd betyder otroligt mycket, vi har ju gjort många bra prestationer på hemmaplan den här säsongen, även mot topplag. Och en stor del i det är att vi har det fina stödet vi har på vår hemmaplan, säger Jansson.

Hammarby-Bollnäs, tisdag klockan 19. Här kan du läsa hur förutsättningarna ser ut inför kvällens match som kan komma och bli säsongsavgörande och här kan du köpa biljetter.

Entréerna och Zinkentältet öppnar klockan 17. Slut upp för Bajen!

Medlemmar i Bajen Fans går in gratis mellan klockan 17-18.

/Gustav Wall