Carl Malm slutar som klubbchef hos Hammarby Bandy

Vänersborgsbördige Carl Malm flyttar hemåt med familjen och lämnar därför sin roll i Hammarby Bandy efter några år av mycket gediget arbete i grönvit tjänst.

Carl Malm kom till klubben första gången 2017 som en del av Stefan Karlssons tränarteam. Inför säsongen 2020/21 klev Malm in som assisterande tränare och blev kort därpå huvudtränare för herrlaget. Parallellt med sina insatser i Hammarby Bandy studerade Malm till Idrottskonsulent på Bosön.
Inför fjolåret, när studierna var färdiga, klev Carl Malm in som klubbchef.

Ett flexibelt jobb, med ett mycket brett spektra av arbetsuppgifter, som ”Malmen” skötte med bravur. 

–Calle Malm har varit med och startat många föreningsutvecklande processer som jag är övertygad om kommer att hjälpa föreningen framåt i flera år framöver. Vi är väldigt tacksamma för arbetet han gjort och hade självklart önskat att han fortsatte, säger ordförande Pär Steen.

Då både Carl Malm och hans sambo är från Vänersborg/Trollhättan så flyttar de hem på grund av sin familjesituation.

–Det har varit otroligt utvecklande och lärorikt att jobba i Hammarby, säger Carl Malm.

–Jag har fått vänner för livet och har verkligen trivts i Hammarby. Givetvis kommer jag följa utvecklingen i både herrlag som förening på nära håll.

-Det har varit utvecklande år både för mig personligen och för föreningen. Min känsla är att det är spännande år som nu stundar för Hammarby Bandy, säger Carl Malm.

–Jag vill tacka alla för de här åren, alla runt föreningen. Givetvis blir det några Zinkenbesök i vinter, säger Malm.

Arbetet med att hitta en ersättare för Carl Malm är så gott som klart.

­–Vi har en bra plan för hur vi ska fortsätta det dagliga arbetet med att utveckla föreningen, säger ordförande Pär Steen.

Carl Malm och David Ritschard, 26/12-2021