Bollnäs borta skjuts upp och nytt datum för HIF-Edsbyn

Flera spelare och ledare i Hammarby Bandy insjuknade i helgen och två snabbtest visade på covid-19-sjukdom. Därför ställdes söndagens match mot Edsbyn in, och det gör även morgondagens bortamatch mot Bollnäs. Sammanfattning nedan.

Under måndagne genomförde samtliga spelare och ledare inom Hammarby Bandy PCR-test för att få reda på ifall det rör sig om covid-19-spridning, efter att i helgen tagit snabbtest.


I kontakt med bandyförbundet, som i sin tur haft kontakt med medicinsk personal, har det konstaterats att matcherna HIF-Edsbyn och Bollnäs-HIF skjuts upp enligt tävlingsbestämmelserna och de tillägg som finns kring covid-19-hantering.

Hammarby-Edsbyn har nu fått ett nytt speldatum, vilket är söndag 12/12. Matchstart kl 14.00 på Zinkensdamm.

Dessförinnan har Hammarby hemmamatch mot Frillesås, fredag 10/12, kl 19.00. Vår förhoppning är att matcherna spelas som planerat.

Nytt speldatum för Bollnäs-Hammarby är inte fastslaget men det finns ett par alternativa speldatum i december samt i januari.

Vi återkommer med mer information. I nuläget inväntar vi svar från PCR-testen och önskar alla våra febersjuka spelare och ledare ett snabbt tillfrisknande.

Har du tidigare köpt biljett till HIF-Edsbyn kommer du få mer information via mejl/SMS.

/Hammarby Bandy