Bli medlem i Hammarby Bandy

Från och med vårt nya bandyår föreslår Hammarby Bandys styrelse att medlemskapet förändras till att gälla över vintersäsongen (1 september - 31 augusti) i stället för kalenderåret (1 januari - 31 december).


BLI MEDLEM GENOM ATT TRYCKA HÄR.

Anledningen till det här förslaget är att vi har tagit över medlemshanteringen från Hammarby IF:s alliansförening. 

Fördelarna med förändringen blir bland annat att medlemskapet synkroniserar med bandysäsongen – det gör att alla medlemskap, oavsett om det handlar om en spelare eller en supporter, aktiveras samtidigt varje år.
Vi kommer då kunna öka värdet på medlemskapet med bandyknutna aktiviteter såsom möjligheter att utöva bandy på föreningstid eller rabatter hos olika samarbetspartners.  

Om förslaget antas av våra medlemmar kommer vi lansera en medlemsapplikation (till mobiltelefon eller dator) och i största möjliga utsträckning frångå plastkortet för medlemskap.  

För att förändringen ska fastslås behövs ett årsmötesbeslut på årsmötet onsdagen den 15 juni. 

Blir du medlem i dag, eller har betalat in ditt medlemskap under 2022:s första månader, har du vid ett årsmötesbeslut som följer styrelsens linje ett medlemskap som sträcker sig till 31 augusti 2023. Väljer årsmötet att inte följa styrelsens linje blir ett nytecknat eller nyligen tecknat medlemskap enligt tidigare princip, d.v.s kalenderåret 2022 (1 januari-31 december).

Den här informationen riktas till medlemmar som inte är spelare eller ledare i föreningen. Är du spelare eller ledare följer redan medlemskapet bandysäsongen, och aktiveras i samband med uppstarten efter sommaren. 

Vid frågor kan du mejla info@hammarbybandy.se eller ringa oss under kontorstid på 08-42 88 752.

Priser: 

350:- ordinarie medlemskap
250:- om du är under 18 år
6000:- ständigt medlemskap 

Process i medlemsregistreringen: 

  1. Registrera dina uppgifter på följande länk (gör det även om du varit medlem tidigare): https://www.svenskalag.se/hammarbyifbandy/formular/bli-medlem/9484
  2. Betala med det betalningssätt som passar dig.
  3. Tidigare medlemmar som aldrig har registrerat sin mejladress eller inte tagit del av ovanstående info får faktura och information hemskickad till sig med snigelpost.
  4. Du får inloggningsuppgifter till medlemsapplikationen via mejl.