Bandyns dag är här – unik matchtröja i eftermiddagens match!

Här kommer information om Bandyns dag den 15 januari 2022, kl 15. Då spelar Hammarby mot Broberg och våra samarbetspartners bjuder på fri entré! Inga publikrestriktioner råder då det är ett utomhusarrangemang.

Nu närmar sig vår egen tradition ”Bandyns dag”. Lördagen 15/1 bjuder våra samarbetspartners på entrén för alla som vill se när Hammarby Bandy lirar mot Broberg med avslag klockan 15. Kring matchen kommer vi ha flertalet aktiviteter för barn och unga och herrlaget kommer spela i en hyllningströja till Stockholm och Hammarby IF – som ju är det finaste vi vet.

De nya restriktionerna gäller för inomhusarrangemang så det finns inget maxantal på vår match. Likt tidigare behöver man visa vaccinpass för att komma in i Zinkentältet, där råder sedan ett max antal per åtta personer/sällskap, men det är alltså inga publikrestriktioner på Zinkensdamms läktare.

I Zinkeltältet som öppnar klockan 13.00 serveras mat och dryck som vanligt och kring arrangemanget har vi även ordinarie kioskverksamhet.

Likt traditionen spelar herrlaget i en för dagen unik matchtröja. Årets variant är en hyllning till vår hem- och huvudstad. På bröstet finns en stadssiluett över Mariaberget och på ärmarna står det Hammarby Stockholm. Matchtröjan kommer att finnas att köpa i Zinkentältet innan matchen i en handfull exemplar – priset är 1000 kr st. Efter matchen kommer sedan ytterligare en handfull matchanvända tröjor att auktioneras ut i Zinkentältet (utropspris 200 kr!)

Aktiviteter för barn & unga:

Varför Bandyns Dag?
Syftet är att dels stärka ekonomin i klubben, där det ekonomiska utfallet ska gå till HELA verksamheten (från Herrar Elit till Bandyskolan), och inte minst också marknadsföra sporten. Detta är också en viktig kraftsamling i en tid då idrottsklubbar kämpar hårt för att få ihop ekonomin p.g.a pandemin.

Vad är Bandyns Dag?
Vi vill visa upp vår breda verksamhet och marknadsföra såväl Hammarby Bandy som hela sporten!
Ambitionen är också genom att uppvisa verksamhetens bredd, innehåll, gemenskap och mångfald att även hitta nya målgrupper där man tidigare inte har kommit i kontakt med sporten.

Vad händer på Bandyns Dag?
Lördagen den 15 januari på Zinkensdamms IP, där det utöver matchen Hammarby-Broberg kl 15.00 också för olika aktiviteter och tävlingar från kl 13.00. Utöver det kommer damlaget, ungdomslag och inte minst våra knattar i Bandyskolan att visa upp sig på isen. Det blir en familjedag på hela arenan med fri entré och ett ”Öppet hus” för hela vår fantastiska och viktiga verksamhet i Hammarby Bandy.
Dagen kommer att innehålla lekfulla aktiviteter, lotterier, insamlingar, tävlingar, tipspromenad etc.

Vill du delta? Läs vidare nedan och kontakta sedan viktor@hammarbybandy.se eller ring Hammarby Bandys kansli på 08-42 88 752 under kontorstid. Här kan du se vilka företag och privatpersoner som är med och sponsrar bandyns dag 2022!

Våra erbjudanden
Företag: Guld 20 000 kr – Silver 10 000 kr – Brons 4 000 kr
Företag:
Brons: Synas på hemsidan och sociala medier, 1 st lag- eller föreningsfoto som diplom/tackbevis
Silver: Lika Brons + 1 matchtröja + 1 halsduk
Guld: Lika Silver, men egen presentation på hemsidan och matchvärdskap för hela Bandyns dag

Privat: Guld 3000 kr – Silver 2000 kr – Brons 1000 kr
Brons: Synas på hemsidan, 1 st lag- eller föreningsfoto som diplom/tackbevis
Silver: Lika Brons +  med i utlottning av matchtröja + 1 halsduk
Guld: Lika Silver + bjuden till avslutningsfest eller liknande