Bajen tog en komfortabel seger mot Stabaek

Hårda vindar på IP i Ljusdal stoppade inte grönvitt från att vinna.

Hårda vindar ställde till det i passningsspelet men det spelade ingen roll för Bajen som trots det kunde göra en stabil insats och vinna med fem bollar (6-1) mot norska Stabaek, nu återstår en match av gruppspelet och det blir en nattmatch mot Bollnäs GIF, storpublik väntas till matchen som har avslag 00.20 natten mot lördag.

Simon Westin gjorde en fin insats i målet, han räddade det han skulle och satte igång spelet på ett bra sätt, lugnt och stabilt. Så här säger han efter vinstmatchen:

Det var jättekul även fast jag inte hade så värst mycket att göra, fint försvarsspel från mina lagkamrater. Jag fick göra några räddningar och det kändes riktigt kul att få spela en match här i Ljusdal.

I samband med segern mot Stabaek står det klart att Bajen som sämst slutar tvåa i sin grupp, vilket betyder att det blir gruppfinal (semi) i morgon, då väntar Ljusdals BK i en match som har avslag klockan 17.10.

Men först väntar några timmars vila innan nattmatchen mot Bollnäs, som egentligen är betydelselös resultatmässigt i ExTe-cupen då Hammarby redan är klara för gruppfinal i OP Höglunds grupp.