Bajen ska spela final i ExTe cupen!

En säker seger (5-1) i semifinalen mot allsvenska Ljusdals BK, i kväll väntar final mot Bollnäs GIF.

Även den här eftermiddagen var det ganska hårda vindar i Ljusdal. Hammarby startade starkt och ledde med två mål redan efter nio minuter. Man gjorde en stark insats och gav aldrig Ljusdals BK någon chans att komma in i matchen, nu väntar alltså final här på IP i Ljusdal, Bajen ställs mot Bollnäs för andra gången på ett dygn och nu har man chans till revansch. Dessutom står en pokal i ExTe-cupen på spel.

Pontus Nordenfors, som satte 5-1 målet på en hörnretur säger så här efter segern i semifinalen:

Vi stänger igen bra bakåt, vi gör det vi ska och Ljusdal lyckas aldrig sätta någon press på oss, vi har kontroll matchen igenom.

Det ska bli kul att möta Bollnäs igen, vi har ju torskat båda matcherna vi mött dom den här försäsongen, för någon helg sedan i Söderhamn och sen förlorade vi ju nattens match här i Ljusdal, det känns som att det är större än bara final i cupen nu, det blir liksom mer prestige och jag är otroligt taggad på att möta Bollnäs igen. Nu känns det som att det är något större som står på spel än tidigare två matcher som ju inte har haft någon större betydelse, avslutar Pontus.

Finalen mot Bollnäs har avslag klockan 21.30 ikväll (lördag).