Bajen möter AIK i genrep på Gubbängen

Sista fajten innan elitserien börjar blir mot AIK. Det finns ett begränsat antal biljetter, och du kan köpa dom här. Utöver det har träningsmatchen mot Motala fått ny speldag och du kan nu anmäla dig till våra bortaresor.

Lördagen den 22/10 kl 13.20 ställs Hammarby Bandy mot AIK Bandy i ett genrep inför elitserien. Du kan från och med i dag köpa biljetter till den matchen – liksom hela elitseriesäsongens hemmamatcher – via den här länken.
Biljettpriset till genrepet är 110 kr / plåt och intäkterna för våra biljetter går enbart till Hammarby Bandy. Antalet biljetter är begränsat och det är enbart förköp som gäller.

Vi arbetar också på att få till en flerkameraproduktion på matchen i fråga, så att du som supporter kan titta på matchen via TV/dator om du vill; förhoppningsvis kostnadsfritt.

Utöver det har vi nu spikat hela spelschemat för försäsong och elitserie. Hela spelschemat kan du se här (eller klicka dig in via menyn: ”våra lag” -> ”herrlaget” ->”spelschema herr”).

Den korrigering som skett i spelschemat är att träningsmatchen mot IFK Motala kommer spelas på Gubbängen, onsdagen 12/10 kl 17.00.

Vidare kan du nu anmäla dig till våra inplanerade bortaresor för säsongen. Däribland elitseriepremiären i Söderhamn, fredag 28/10 liksom VSK-Bajen som spelas onsdag 30/11. Du hittar anmälan till vardera resa om du klickar på länkarna i meningen innan, eller så klickar du dig in på spelschemat och når anmälningslänken därifrån.

Vill du boka upp platser i VIP-matsalen, köpa ett större antal biljetter till någon match eller har frågor kring våra arrangemang? Mejla till marknad@hammarbybandy.se!

Skriv upp dig på Hammarby Bandys nyhetsbrev

* indicates required