Axel Jansson avslutar karriären

Den 26-årige mittfältaren som från början kom in på lån från Falu BS under säsongen 20/21 väljer nu att satsa på karriären utanför bandyn, nu har han tagit beslutet att lägga klubban och skridskorna på hyllan.

Så här säger han om sejouren i Hammarby:

Tiden i Hammarby har betytt otroligt mycket för mig, jag är väldigt tacksam över det jag fått uppleva tillsammans med laget under den här tiden, jag är glad över att ha fått lärt känna allihopa inom föreningen och knutit nya vänskaper. Att få vara del av en välmående förening som hela tiden vill framåt är stort.

Jag är övertygad att den sportsliga kompetens som finns inom laget kommer spegla sig i tabellplaceringarna under dom kommande säsongerna där Hammarby kommer komma tillbaka där dom ska vara. Jag vill rikta ett stort tack till föreningen som helhet och till supportrarna för det stora stödet från läktarna. Dom bevisar att det är något extra att spela för Hammarby Bandy, säger Jansson.

Tack för dina insatser i den grönvita tröjan och lycka till, Axel!