Även söndagen blev trög för Bajen

Hammarby förlorade sina tre matcher i Vänersborgsklubban Cup. Mot Vänersborg blev det 5-1-förlust (1-1 i halvtid).

Hammarbys mål gjordes av Ivan Lebedev, på ett fint inspel av Niklas Gifting. Det var också matchens första mål. Just innan paus drog David Pizzoni på sig sin andra utvisning och i den andra halvleken gick det bara någon minut innan Felix Nyman fick en tia. Ett Hammarby, som överlag sett lite tunga ut i helgen, kunde inte freda sig med nio spelare och Vänersborg tog ledningen på ett skott från höger.

En ledning värdklubben sedan utökade på straff. Straffen uppkom då Pizzoni tog med handen vid hörna, och eftersom att det var lagkaptenens tredje tia så renderade den också i personligt matchstraff.

I dagens match stod Filip Mörkdal. I de två föregående matcherna stod Matteo Tuveson. Pontus Nordenfors och Robert Rimgård deltog inte i spel under helgen.

Hammarby har en del att analysera innan det blir dubbla träningsmatcher i slutet av nästa vecka (vs Sirius och Boltic). Även om det är omöjligt för en tangentbordsknackare att veta så kändes det som att Hammarby var nedtränade till den grad att tempot blev lidande. Om så var fallet även för de andra lagen får stå osagt.

/CL