Alva Barvaeus om helgens landslagssamling

Förra helgen var damlagets unge (f. 2006) målvakt, till vardags både i Hammarby och Västerås, med på U21-landslagets samling i Mölndal. Där spelades två vänskapsmatcher mot Nederländerna och man kunde vinna båda två komfortabelt. Efter helgen säger hon så här:

Det var en riktigt rolig helg och det var en stor ära att få spela med landslaget igen. Framförallt så tar jag med mig att vi är ett vasst lag tillsammans, men också att jag fick några nya bandykompisar. Det var mest fokus på match eftersom att vi spelade dubbla matcher mot Nederländerna, men vi hann också med lite bra träning teori.

I Damallsvenskan Södra har Hammarby spelat tio omgångar, och tagit hela åtta segrar. När fyra omgångar återstår är man i serieledning och målet med att gå hela vägen till Elitserien är i sikte. Så här sammanfattar Alva säsongen i klubblaget så här långt:

– Jag tycker säsongen har känts bra hittills, och det är klart att det finns vissa matcher som jag är extra nöjd med. Nu har vi några tuffa matcher kvar men vi är väldigt taggade på att ta oss hela vägen till elitseriekvalet.

Damlagets kvarvarande matcher:
Söndag 4/2: Tranås BoIS – Hammarby Bandy
Söndag 11/2 kl 14: Hammarby Bandy – Skirö AIK, Zinkensdamm
Lördag 17/2: Skirö AIK – Hammarby Bandy
Söndag 25/2 kl 14: Hammarby Bandy – Uppsala BoIS, Zinkensdamm

Här kan du se på tabellen i Damallsvenskan Södra.