Adeheimer inför Motala hemma: ”Vi ska gå ut och visa vilka det är som bestämmer på Zinken”

Alex berättar att det känns som en stor fördel att fem av de sex omgångar som är kvar i seriespelet spelas på hemmaplan och att publikens stöd kommer bli mycket viktigt nu i slutspurten.

Jo men det känns bra inför kvällens match, vi gjorde en stundtals bra match borta mot Bollnäs i söndags och nu är det dags för en ny viktig match, det ska bli kul att spela på Zinken igen. Det kommer krävs en hundraprocentig insats ikväll helt klart. Men vi vet vad vi ska göra och nu ska vi gå ut och visa vilka det är som bestämmer på Zinken. Det är en stor fördel att vi har många hemmamatcher kvar, jäkligt skönt att ha publiken i ryggen och det blir viktigt att folk kommer och stöttar oss nu i slutspurten.

Du gör din första säsong i elitserien nu, berätta hur det är?

Det är lite annorlunda, man möter lag som är taktiskt starkare, sen är det så klart skickligare spelare i elitserien också. Det är en väldigt jämn serie, många lag som är lika bra liksom. Det är ett steg upp, helt klart. I min egna prestation har det varit bra stunder i de senaste matcherna men det känns som att det kan bli bättre, få till det där sista lilla så det faktiskt händer någonting konkret, men det närmar sig för varje match som går, avslutar Alex.

/Gustav Wall

————————————————————————–

Hammarby-Motala, i kväll kl 19.00. Välkommen till Zinkensdamm!

Utanför huvudentrén kommer vi att sälja de säsongskort vi har kvar för 300 kr st. Det ger dig möjlighet att se morgondagens match PLUS de fyra hemmamatcher som väntar, det ger dig dessutom tillträde till eventuellt slut- eller kvalspel.

En hyllning till Ronnie Hellström kommer ske innan matchstart.

Se spelschemat här.