#8 Melker Broberg klar för två nya år!

20-årige Melker Broberg, en av våra stora talanger, har nu skrivit på ett nytt 2-årsavtal. Han anslöt till Hammarby Bandy från Villa Lidköping inför säsongen 22/23 och han har nu signerat ett kontrakt för 2 raka år, säsongerna 24/25 och 25/26.

– Det känns riktigt bra att kunna säkerställa att en så ambitiös, talangfull och härlig person som Melker är med oss minst 2 år till. Han har hittills under säsongen haft en fin utveckling och lär snart vara en bärande spelare, säger Henrik Möller, styrelsens sportsligt ansvarige.

För mig känns det väldigt bra att i så god tid kunna teckna ett nytt kontrakt med Hammarby Bandy. Jag trivs oerhört bra i klubben och i Stockholm. Jag ser även goda möjligheter till fortsatt civil utveckling jämte min bandykarriär, säger Melker Broberg.

– I enlighet med vår plan fortsätter vi att metodiskt bygga vår organisation, såväl sportsligt och som helhet. Ett arbete som inleddes under hösten och som fortskrider bra Vår avsikt är att under våren och i god tid innan nästa verksamhetsår, som startar den 1 maj 2024, ha satt våra elittrupper på dam- och herrsidan, säger Jan Henriksson, ordförande i Hammarby IF Bandy.

Truppbygget för säsongen 24/25 inleddes under hösten och följande spelare har kontrakt för 24/25:

  • Melker Broberg, 20 år, Mittfält/Halv/Anfallare (2 nya år)
  • Ivan Lebedev (1 år kvar)
  • Viktor Birgersson, 24 år, Målvakt (1 år kvar)
  • Isac Karlsson, 21 år, Anfallare (1 år kvar)
  • David Jansson, 26 år, Anfallare (1 år kvar)
  • Fredrik Lönn, 31 år, Försvar/Mittfält (1 år kvar)

Vi återkommer fortlöpande med ytterligare information om det framtida truppbygget.

… vi ses på Zinken i kväll! Match mot IFK Rättvik klockan 19.00. Biljettköp och matchinfo här.

Foto: Romus Ramström