Dags för Hammarby Bandys skridsko- och bandyskola!

I över 20 års tid har Hammarby Bandy drivit skridsko- och bandyskola. Det gör vi självklart i vinter också!

Från och med lördagen den 9 november så kör vi, skridskoskolan på lördagar och bandyskolan på söndagar, hela vintern ut.

Priset är 1000 kr och du gör anmälan och betalning via den här länken. 

Skridskoskolan

I år kommer vi att börja lördagen den 9 november på Zinkensdamm. Skridskoskolan vänder sig till dig som är nybörjare eller vill bli bättre på skridskorna. Även ni som redan gått i bandyskolan och vill träna på att bli bättre på skridskorna är välkomna. Vi kör varje lördag under hela säsongen fram till helgen innan sportlovet. På skridskoskolan tränar vi utan klubba!

Tiderna är lördag, klockan 09.00 till 10.00!

Bandyskolan

Bandyskolan vänder sig till killar födda 2011 – 2014 resp. tjejer födda 2008 – 2014 som inte är nybörjare på skridskor. Varje söndag fr o m den 10:e november kör killarna (och de tjejer som vill) först mellan kl 16.00-17.00. Därefter följer tjejerna mellan kl 17.00-18.00. Här lär vi oss grunderna i att spela bandy: åka skridskor, passa och skjuta. Vi kommer även att gå igenom hur man spelar i ett lag och hur man är på isen mot sina kompisar, ledare och domare.

Vill du läsa mer om skridsko- och bandyskolan så trycker du här eller scrollar dig fram via hemsidans meny: ”om föreningen” -> ”bandyskolan”.

Vill du direkt nå anmälan till bandyskolan trycker du här.