Robin Sundin fortsätter en säsong till

Den 40-årige ytterhalven Robin Sundin fortsätter karriären! Vi har, till vår stora glädje, kommit överens med fanbäraren som nu går in på sin 16:e säsong i Hammarby Bandy. Robin anslöt till laget för fystester och isträning under gårdagen.

Sundin värvades till Hammarby från moderklubben Örebro SK år 2006 och sedan dess, bortsett från en avstickare till Ryssland i några säsonger, har han varit klubben trogen – och så kommer det bli även säsongen 2023/24.

Så här säger Robin själv:

Hammarby Bandy har liksom blivit hemma, bortsett från mina år i Ryssland så har jag spenderat en väldig massa tid på Zinken och jag är nu van vid ”minutschemat” jag behöver förhålla mig till för att hitta funktion till vardagen vid sidan av min elitkarriär. Zinkensdamms IP är en arbetsplats man tycker om att vara på och samtidigt är vi glada för att vi fått bättre förutsättningar på senare år genom bandyhallen ute i Gubbängen. Mitt beslut i att fortsätta har vuxit fram under sommaren, man behöver ha huvudet med sig för att orka träna lika hårt och fortsätta sin satsning. Men nu har jag kommit fram till att jag har tillräckligt med kraft och kommer köra ett år till.

/Gustav Wall