14 maj: Zinkenloppet

I mitten av maj ska vi för första gången arrangera Zinkenloppet, och vi vill jättegärna att du är med och deltar! Läs samlad information om det nya loppet som pågår i 30 minuter och anmäl dig till det här:

Vad? Ett löplopp som pågår under 30 minuter.

När och var? 14 maj 2022 klockan 11.30 på Zinkensdamms IP:s löparbanor. Diverse kringaktiviteter kommer att pågå under förmiddagen.

För vem? Alla som vill göra en insats för Hammarby Bandy får delta, ingen anmälningsavgift, vi hoppas få se allt från yngsta utövare i Hammarby Bandy till äldre förmågor delta i det nystartade lopp, varje varv räknas!

Hur går det till? För varje varv som loggas under Zinkenloppet får föreningen en intäkt – samarbetspartners kommer ha flera valmöjligheter. Man kan gå in med antingen en engångssumma för hela arrangemanget eller med X antal krona per varv som samtliga deltagare samlar ihop under loppet.

Hur kan jag hjälpa? Vara med och delta, försöka dra in personliga sponsorer som sponsrar ditt eget deltagande, du kan också uppmana dina nära och kära att vara med och delta i Zinkenloppet.

Vad ska jag göra om jag vill delta i loppet? Fyll i detta formulär. när du anmäler dig får du möjligheten att samla in personliga sponsorer som går in och sponsrar just dina varv under loppet. Mer information i formuläret.

Så, vad är på gång?

Hammarby Bandy ska arrangera ett helt nytt arrangemang på Zinkensdamms IP. Det blir en aktivitet för alla i och kring Hammarby Bandy där syftet är att på ett roligt sätt stärka föreningskänslan.

Huvudaktiviteten för dagen är ett springlopp som går ut på att deltagarna samlar in pengar genom att tillsammans ta sig så många varv som möjligt runt löparbanorna på Zinkensdamms IP, deltagarna kommer få 30 minuter på sig. För varje varv du tar dig runt kommer du få ett gummiband att sätta runt din handled, det för att hålla koll på den totala varvräkningen. Vem som helst får delta och alla gör det i sin egen takt.

Den totala vinsten från Zinkenloppet kommer att fördelas mellan Hammarby Bandy IF och UNHCR:s stöd till det krigsdrabbade Ukraina.

Loppet startar klockan 11.30, (du som deltagare ska vara på plats minst 15 minuter innan startskottet går) lördagen den 14 maj, diverse kringaktiviteter att vara med på kommer anordnas från cirka 10-12.30. Samarbetspartners kommer få möjlighet att visa upp sina produkter inne på arenan under dagen.

ANMÄL DIG TILL ZINKENLOPPET HÄR.

Vill ditt företag vara med som samarbetspartner och stötta det nya arrangemanget? Kontakta info@hammarbybandy.se.

Samarbetspartners:

McDonald’s