Q-gruppen ny huvudpartner till Hammarby Bandy

Hammarby Bandy kan stolt presentera Q-gruppen som huvudpartner till föreningen.

Q-gruppen, som är ett känt och välrenommerat byggföretag, har sedan 2019 sin huvudinriktning på bygg inom infrastruktur. Pågående projekt är bland andra Barkarbys nya tågstation för pendel- och regionaltåg. Företaget är också aktiva inom husbyggande (lokaler, ROT och byggservice).

Första gången Hammarby Bandy och Q-gruppen ingick i samarbete var 1997 och företaget har sedan dess varit huvudpartner till föreningen under merparten av åren. Det är ingen överdrift att säga att Q-gruppen står tätt förknippat med Hammarby Bandy, och vice versa. Därför är det mycket glädjande att Hammarby Bandy och Q-gruppen nu på nytt ingår ett betydande avtal.

Under flera år har David Pizzoni varit anställd hos Q-gruppen. Även flera andra av föreningens spelare jobbar, har jobbat eller gör praktik hos Q-gruppen. Förutom detta tydliga samband med föreningen kommer Q-gruppen även vara med och initiera ett betydande CSR-arbete, i armkrok med Hammarby Bandy liksom flera andra företag.

–Det är väldigt roligt att vara involverade i föreningen igen och vi tror på både Hammarby Bandy och bandysporten i stort, säger Q-gruppens VD Jan Henriksson.

–Bandy är en sport som skapar god sammanhållning och bra förutsättningar för många människor att mötas. Vi tror att sporten och föreningen kan medverka till ett ökat samhällsengagemang och ett större socialt ansvar. Det ligger helt i linje med de hållbarhetsambitioner vi som företag har i vår egen verksamhet. Det ska bli mycket spännande att delta i de CSR-projekt som vi har under uppstart, säger Henriksson.

Hammarbys ordförande Magnus Alfredsson påpekar den stora betydelse detta avtal har för Hammarby Bandy och det fortsatta arbetet för att ha en hållbar och stabil framtid i föreningen.

–Q-gruppens samarbete med oss och för bandyn är av stor betydelse. Vi hoppas på flera fina år tillsammans som lägger grunden för mycket bra för Hammarby Bandy och vår verksamhet i huvudstaden, säger ordförande Magnus Alfredsson.

Q-gruppen är nu den tredje huvudpartnern till Hammarby Bandy, tillsammans med Huski Chocolate och Köket & gården.
Avtalet gäller över de tre kommande säsongerna.

Vill du komma i kontakt med Hammarby Bandy? Mejla marknad@hammarbybandy.se
Vill du komma i kontakt med Q-gruppen? Mejla bygg@q-gruppen.se