50 biljetter till hemmapremiären släpps i morgon

Hammarby–Bollnäs kommer att spelas klockan 19.00, fredag 20/11, i Gubbängens skridsko- och bandyhall. Matchen flyttas till "Gubbis" eftersom att det milda vädret gör att isen ännu inte ligger på Zinken.

I morgon, onsdag, så släpps biljetterna till fredagens match efter ”först till kvarn”-principen. Det efter att Hammarby IF Bandys styrelse beslutat att tillåta 50 personer i publiken.

Möjligheten att få biljett till matchen är för er med säsongskort och du använder det användarnamn + lösenord som du fått per mejl. Biljettbokningen öppnar på onsdag, 18 nov, kl 12.00 på den här länken: https://hammarbybandy.propublik.se/pottbokning.

På onsdag kommer då även eventuella biljetter till kommande matcher att finnas tillgängliga enligt samma ”först till kvarn”-princip. Men då blir det enbart åtta biljetter till varje match som delas ut. Vi kommer självklart att ändra biljettpotten om restriktionerna lättas.

Vi vill också tydliggöra att ingen VIP-servering av mat kommer att ske på Gubbängen, det eftersom att serveringsutrymmet inte är färdigställt.

När det kommer till säsongskortsutdelning så är den planerad att ske i nästa vecka, på onsdag 25/11 och torsdag 26/11. Då kommer vi även att ha möjlighet att köpa ett par nya souvenirer som vi tagit fram.

Vi ber om ursäkt för det närmast ständiga hattandet mellan olika besked, men sådan är tiden vi lever i.

Forza Bajen & tänk på att ”ligga på låset” om du vill ha en biljett i morgon.

/kansliet