Säsongskortsleverans och lösbiljetter

Vill du ha ditt säsongskort? Vill du se Hammarby Bandy i helgens match? Här får du informationen om det.

I helgen spelar Hammarby Bandy sin första träningsmatch i Gubbängen, motståndet är Motala och matchen börjar kl 12.50, lördag 3:e oktober. Eftersom covid 19-restriktioner råder så har vi bestämt att släppa tjugofem (25) biljetter till matchen. En biljett kostar 100 kr.

Hur får du tag på en biljett till lördagens match?

På onsdag, 30 september, kl. 11.00 ska du mejla till marknad@hammarbybandy.se. De tjugofem första som gör det får möjlighet att köpa en biljett, och det biljettköpet görs via swish. Obs! Det är först till kvarn som råder och har du feber eller andra symptom på covid 19 så kommer du inte att tillåtas entré.

Vi auktionerar också ut tre st biljetter på tradera:

Biljett 1

Biljett 2

Biljett 3

Säsongskort

Säsongskortslayouten ser du på bilden här ovan. Vi avvaktar just nu det slutgiltiga spelprogrammet innan säsongskorten kommer att beställas, då spelprogrammet kommer stå på kortets baksida.
Svensk elitbandy ska återkomma inom ca en vecka med nya datum på de matcher som är uppskjutna. Har du köpt säsongskort så får du alltså avvakta ytterligare en stund på kortleverans. Har du inte köpt? Då kan du göra det här.

Möjlighet att se Hammarby på plats

Lördag, 10:e oktober, är det dags igen för träningsmatch i Gubbängen. Samma procedur, med först till kvarn-mejlande, kommer gälla då. Mer info kommer.

När det kommer till seriespelet så avvaktar vi händelserna och förhåller oss till vad folkhälsomyndigheten och regeringen säger. Samarbetspartners och säsongskortsinnehavare kommer givetvis vara av högsta prioritet för oss, men vi håller givetvis tummarna för att vinden vänder i covid 19-situationen. Om så sker så är vår organisation redo för att arrangera elitseriematcher i toppklass.

/Hammarby Bandy