Äntligen annandagen – matchdagsinformation

Det vankas Annandagsbandy på Zinken. (OBS, denna länk är från föregående år, 2022 spelas annandagsbandyn på Studenternas)

Festligt, folkligt och fullsatt, det kan man verkligen säga om annandagsbandyn på Zinken. Uppemot 6000 åskådare kommer sjunga fram våra grönvita hjältar och även en stor klack från Uppsala kommer att finnas på plats. Här följer lite nyttig info inför bandyfesten:

Matchen mot IK Sirius börjar kl 15.00 och vi öppnar entréerna och Zinkentältet kl 13.00. Det finns entréer vid hörnet Ringvägen/Krukmakargatan (huvudentrén), längre ner på Ringvägen (lilla entrén där Sirius-supportrarna går in) och en provisorisk entré nere på Zinkens väg. Vi vill påpeka att det sker visitering vid inträdet.

Vi uppmanar alla att köpa förköp, det är billigare än på plats och ni kommer in snabbare. Priserna (inom parentes förköpspriser) är vuxna 200 kr (180 kr) Pensionärer och studerande 150 kr (120 kr) och ungdom 13-18 år 80 kr (80 kr).

Biljetter finns här!

Och vi upprepar: kom i tid!

Det kommer att finnas mat och dryck i Zinkentältet. Till annandagsmatchen kommer vi försöka ha en effektiv servering av dryck i ena hörnet, se kartan nedanför. Det kommer vara en hög belastning på tältet så vi ber er ha överseende med eventuella köer. På matmenyn i Zinkentältet står skånsk kallops, korvstroganoff och schnitzelmackor. I VIP-matsalen serveras det schweizerschnitzel med rösti och rödvinssky (det finns några platser kvar dit; boka på marknad@hammarbybandy.se)

Kokt korv finns i kioskerna, hamburgare finns i ”Huskikiosken” som ligger vid huvudläktaren/Zinkentältet. Grillad korv och hamburgare finns i den provisoriska kiosken som är vid huvudläktaren/Zinkens väg.
Souvenirförsäljning från både Hammarby Bandy och supportergrupper kommer finnas utanför tältet, närmast huvudentrén.

Hammarby – Sirius börjar alltså 15.00 och vi rekommenderar sedan ett besök längre upp på Ringvägen, där Hammarby möter Torslanda klockan 18.00 i Eriksdal.

God jul!