Hammarby Bandy | Om föreningen
46

Template

Bajen

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/elitseri/dev.hammarby.elitserien.se/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Historia

HAMMARBY BANDYS HISTORIA För att en organisation skall vara och förbli framgångsrik, behöver man känna till sina rötter och sin historia. För oss i Hammarby är tradition viktigt men endast som en referens för att bygga framtiden. Nedan har en av Sveriges största bandyprofiler (utan skridskor) Claes-G. Bengtsson...

Styrelsen

STYRELSEN HAMMARBY IF BANDY 21/22   Ordförande Pär Steen, parste61@gmail.com Ledamöter Magnus Alfredsson, presskontakt - magnus.alfredsson@ncc.se, 070-6731028 Fredrik Claesson Stefan Lindblom Janne Kjellson Erika Genfeldt Jacob de Geer Valberedningen består av Jan Henriksson (jan.henriksson@q-gruppen.se), Henrik Möller och Helena Westin.