Biljettinformation till hemmapremiären

Information för dig som är säsongskortsinnehavare.

Hej säsongskortsinnehavare!

Ni är ungefär 500 personer som köpt säsongskort och med rådande restriktioner på 50 åskådare så är det en komplicerad ekvation att lösa.

Vi har kommit fram till att det bästa sättet att erbjuda säsongskortsinnehavare möjlighet att gå på match är att köra först till kvarn. Detta gäller för de tre första hemmamatcherna för säsongen, d v s:

Hammarby IF – Bollnäs – kl 19.00 fredag 20/11 (Zinkensdamm eller Gubbängen)
Hammarby IF – Vänersborg – kl 19.00 onsdag 2/12 (Zinkensdamm)
Hammarby IF – Sandviken – kl 19.00 fredag 4/12 (Zinkensdamm)

Det här är alltså endast möjligt för dig med säsongskort.

Via mejl har du fått ett personligt användarnamn med en personlig kod, som du som säsongskortare ska logga in med på länken https://hammarbybandy.propublik.se/pottbokning. Väl där finns det en möjlighet att boka biljetter till hemmapremiären mot Bollnäs, HIF-Vänersborg och HIF-Sandviken. Märker du att du inte kan boka några biljetter så är alla biljetterna slut.

Utlottningen sker på tisdag 17/11 kl 12.00. Då gäller alltså först till kvarn.

Är du en av de lyckliga som kunde boka en biljett till någon av de här tre matcherna så är din biljettpott tömd fram till dess att alla säsongskortsinnehavare erbjudits möjlighet att gå på match.

Obs! Ändras restriktionerna så kan även detta upplägg förändras.

Obs 2! Har du flera säsongskort (exempelvis två st) i ditt namn så kommer du att kunna boka biljetter i motsvarande mängd (tex 2 st).

Obs 3! Vi påminner alltså om att ”biljettbokningen” sker på tisdag 17/11 kl 12.00 på https://hammarbybandy.propublik.se/pottbokning och ditt inlogg har du som säsongare fått via mejl.

Obs 4! Det är ännu inte säkert att hemmapremiären mot Bollnäs kommer spelas på Zinken, p g a milt väder och svårigheter med isen. Vi vet förhoppningsvis var matchen ska spelas på måndag 16/11 – då mejlar vi ut den informationen.

Vi hoppas att ni har förståelse för det här upplägget och har ni frågor kan ni mejla på marknad@hammarbybandy.se